DWW

 

DWW

Veiling van eigen kunstwerken door de studenten van de Geelse kunstacademie. Alle ateliers nemen deel: tekenkunst, schilderkunst, keramiek, levend model, digitale. Elke student kan tot drie werken doneren. Deze worden dan per opbod verkocht op deze website. De opbrengst gaat integraal naar ons goed doel.

We kozen De Waaiburg vzw  omdat we ons betrokken voelen tot het thema jongerenwelzijn. We hopen ook dat we door deze actie velen kunnen inspireren met een gezamenlijk positief verhaal.

Onze actie loopt tot 22 december 2019. Vanaf begin oktober 2019 gaan we onze medestudenten trachten te betrekken bij deze actie, en om dus werk te maken en te schenken. De eigenlijke veiling is reeds van start gegaan. Dit doen we aan de hand van foto's en bijhorende beschrijvingen van deze gedoneerde tekeningen, schilderijen en keramiekwerken. Het hoogst bod wint, het gehele bedrag gaat naar De Waaiburg vzw.

Tijdens het afsluitende weekeinde gaan we een expo organiseren met een selectie van de werken. Deze expo zal in de lokalen van De Waaiburg vzw zelf plaatsvinden, op zaterdag 21 en zondag 22 december, exacte uren worden nog meegedeeld. Er zal dus ook op deze expo zelf nog een bod kunnen uitgebracht worden.

 

Met de steun van de kunstacademie Geel.

 

We danken je alvast van harte! 

Anneleen, Yen, Hilde en Michel.

 

Ga meteen naar de veiling via deze link. 

Je kan rechtsreeks contact opnemen met ons team vrijwilligers via email op: dww@bavinsky.com